Conferinta: „Postul, porunca raiului”

Părintele profesor Picu Ocoleanu a conferenţiat la Slatina

Duminică 21 martie, în amfiteatrul Colegiului Naţional “Ion Minulescu” din Mun. Slatina a avut loc conferinţa “Postul, porunca Raiului”, susţinută de PC Pr. Conf. Univ. Dr. Picu Nelu Ocoleanu, profesor de Morală creştină şi spiritualitate ortodoxă în cadrul Facultăţii de Teologie din Craiova.

Invitatul a vorbit despre originea, necesitatea şi folosul postului, răspunzând la final şi diverselor întrebări ale publicului. După aceea, părintele a avut şi o întrevedere cu membrii A.S.C.O.R. Slatina.

(Articol preluat de pe http://www.episcopiaslatinei.ro/2010/03/23/parintele-profesor-picu-ocoleanu-a-conferentiat-la-slatina/ )

Episcopia Slatinei şi Romanaţilor împreună cu A.S.C.O.R. – Slatina vă invită la conferinţa Postul, porunca Raiului, care-l are ca invitat pe Pr. Conf. Univ Dr. Picu Nelu Ocoleanu, profesor de Morală creştină şi spiritualitate ortodoxă în cadrul Facultăţii de Teologie din Craiova.

Conferinţa se va desfăşura duminică 21 martie, în Amfiteatrul Colegiului Naţional Ion Minulescu”, începând cu ora 17.00.

Categorii: Uncategorized | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „

  1. ghenadie

    sa nu va suparati pe mine…dar daca o sa fie loc pt intrebari va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooog sa intrebati cucernicia sa si despre urmatoarele 2 subiete http://apologeticum.wordpress.com/2010/03/18/cum-au-inteles-ortodoxia-doi-dintre-ierarhii-bor-aflati-acum-pe-taramuri-apusene/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: