Forum

ARHIVĂ  A.S.C.O.R. Slatina

Lasă mesajul tău aici :

16 comentarii

16 gânduri despre „Forum

 1. Pingback: BINE AŢI VENIT A.S.C.O.R. SLATINA «

 2. nyco

  e bine k pana acum s-au realizat destul de multe si e un mare pas inainte.Ascor Slatina este la inceput dar deja incepe sa fie cunoscut in tot orasul si printre colegii mei,Bravo!!!!Eu st membru si dak vom fi cu totii impreuna sigur se va realiza o mare uniune intre noi toti dak desigur ne si implicam asa cum trebuie!Pt moment e bn si ceea ce s-a realizat pana acum.

 3. Nicolae

  Felicitări pentru tot ce a-ţi făcut, în special domnului preşedinte pentru că ştiu că s-a zbătut mult pentru a se realiza ceea ce ştim noi astăzi A.S.C.O.R Slatina.Cred că tinerii simţeau nevoia de fenomenul A.S.C.O.R. şi asta s-a văzut prin receptivitatea lor.
  Dumnezeu să vă binecuvinteze şi să vă ajute în tot ceea ce vă propuneţi să realizaţi!

 4. liviu_florinel

  am citit putin din acest istoric .. intradevar a pornit greu acest ASCOR Slatina dupa cate se intelege…
  „Eu st membru de foarte putin timp cooptat de un prieten pe nume SORIN intr-un mod foarte direct primind pe telefon un msg. in care mi se propunea sa merg intr-o excusie prin Moldova DE SF. SARBATORI DE PASTI, am acceptat cu mare bucurie in suflet. Pe drum am facut cunostinta cu ceilati in microbuz marea lor majoritate tineri cu o credinta puternica in DUMNEZEU. Daca vom fi cu toti impreuna sigur se va realiza o mare uniune intre noi toti”

 5. ascorslatina

  Izvorul Tamaduirii
  Posted on aprilie 6, 2010 by ascorslatina | Editare

  Pelerinaj la mânăstirile: Iezer, Pahomie, Patrunsa(jud. valcea) 8-9 aprilie (Joi-Vineri)
  -acesta este traseul principal
  -se mai pot aduce modificari pe parcurs
  -pret aprox. 25 lei

  Pentru informatii apelati 0767571640

 6. Nicoleta

  Doamne ajuta! as vrea sa stiu daca pot participa si eu la pelerinajele organizate de cei din ASCOR chiar daca nu sunt membru. va multumesc anticipat!

 7. ascorslatina

  Doamne ajuta! Da se poate participa la orice actiune ASCOR fara probleme. Te asteptam cu bucurie!

 8. Nicoleta

  Va multumesc frumos, si as mai avea o intrebare, de unde pot afla de actiunile ASCOR?
  Sanatate multa si numai bine!

 9. ascorslatina

  De regula se anunta actiunile si pe site, exista si un grup pe yahoo, sau de la intalnirile noastre saptamanale. Inclusiv in seara aceasta ne vom intalni la bisericuta Sf. Stefan pentru discutii pe teme duhovnicesti. Pentru informatii puteti suna la nr. presedintelui ASCOR Slatina expus in stanga la „Contact” sau pe preotul ASCORului: 0767470052.

 10. Nicoleta

  imi cer mii de scuze pentru atatea intrebari si pentru deranj.dar daca se poate as dori si eu datele de contact de la grupul pe yahoo.mi-as dori foarte mult sa ajung la aceste intalniri saptamanale dar in momentul de fata mi-este cam imposibil deoarece stau in Bals si nu pot veni seara singura.imi cer scuze inca o data si va multumesc din suflet!

 11. doane ajuta,ce slujba sa tinut astazi la biserica Ioan Gura de aur pe data de 21 noiembrie 2013 ora 8?

 12. ascorslatina

  21 NOIEMBRIE – ” INTRAREA IN BISERICA A MAICII DOMNULUI”

 13. Doamne ajuta fratilor,rugativa si pentru mine

 14. ascorslatina

  Domnul Dumnezeu sa te calauzeasca in urcusul tau duhovnicesc.

 15. ascorslatina

  E greu sa rabzi, facand doar bine,

  Si totusi, scumpul meu,

  Daca Hristos traieste-n tine,

  Atunci nimic nu este greu!

  AMIN

 16. ascorslatina

  Maestru al cuvântului și stăpân al nuanțelor,Sfântul Ioan Gură de Aur, prezintă în termeni encomiastici prietenia duhovnicească ce nu urmăreşte foloase personale, ci slujeşte dezinteresat unor idealuri sublime: „pentru că oamenii se unesc între ei pe temeiul acestor pricini trecătoare, de aceea nici prieteniile dintre ei nu sunt nici călduroase, nici nu dăinuiesc. Se întrerupe dragostea de se iscă între ei insulte, pagube de bani, invidie, dragoste de slavă deşartă şi altele la fel cu acestea. Se întrerupe dragostea, că nu are rădăcină duhovnicească. Dacă ar fi avut o astfel de rădăcină, nici o pricină lumească n-ar fi stricat dragostea duhovnicească. Dragostea de aproapele întemeiată pe dragostea de Hristos este trainică, nestricată, nebiruită, nesfărâmată. N-o pot sfărâma nici calomniile, nici primejdiile, nici moartea, nici altceva asemănător. Orice ar pătimi un om care iubeşte aşa pe aproapele său nu va înceta niciodată a-l iubi, pentru că se uită la pricina dragostei sale, la Hristos. Dar cel care iubeşte pentru că e iubit şi el la rândul său, o termină repede cu dragostea dacă prietenul său îl supără cu ceva; dimpotrivă, cel legat de semenul său cu lanţul dragostei de Hristos niciodată nu va pune capăt prieteniei”(Omilia LX, III la Matei). Sfântul Ioan ne sfătuiește ca să cultivăm prietenii strânse și adevărate cu bărbaţii paşnici, fraţii duhovniceşti şi cu părinţii sfinţi.În acest sens, marele arhipăstor ne lansează tuturor nenumărate exortații în a căuta să legăm strânse prietenii cu aceia care pot să ne pună în bună rânduială totdeauna sufletele noastre, să ne dea sfaturi de suflet mântuitoare, să ne mustre când păcătuim, să ne arate când greşim, să ne ridice când cădem, să ne îndrepte spre Dumnezeu, ajutându-ne cu sfatul şi cu rugăciunile. Aceasta este de fapt și îndatorirea unui adevărat prieten și scopul suprem al oricărei prietenii: întrajutorarea și sprijinul reciproc pentru mântuirea sufletului și unirea cât mai deplină cu Dumnezeu.
  http://www.doxologia.ro
  Doamne ajută şi mult folos duhovnicesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: