„Marşul pentru viaţă -împotriva avortului” la Slatina

DSCN2633

                Duminică 23 martie s-a desfăşurat în Slatina „Marşul Pentru Viaţă – Împotriva Avortului”. Marşul a pornit de pe Esplanada (Casa de Cultură a Sindicatelor) la ora 15:30 şi a continuat pe traseul : Biblioteca Judeţeană – Poştă – CEC – Casa de Cultură a Tineretului şi retur. Marşul s-a încheiat în jurul orei 16:30. În încheierea marşului s-a zis rugăciunea „Tatăl nostru „, iar tinerii prezenţi la marş, pentru a comemora acest eveniment dar şi pentru sufletele copiilor avortaţi, au aprins în centrul Esplanadei lumânări, pe care le-au aşezat sub forma unei inimi cu cruce în interior.

DSCN2635

             La „Marşul Pentru Viaţă – Împotriva Avortului” din  Slatina, au participat aproximativ 400 de persoane; preoţi, părinţi, bunici, copii şi adolescenţi de toate vârstele. DSCN2680 Este posibil, că acest eveniment nu a fost înţeles, a fost ignorat  sau a revoltat unele persoane, care au privit de pe margine,  însă sperăm,  că a avut impact asupra celor mulţi şi că v-a schimba mentalitatea multora.

DSCN2638 DSCN2636 DSCN2634 DSCN2630 DSCN2615 DSCN2614 DSCN2641

  Pentru amplificarea şi pentru întelegerea pe de-antregul a mesajului, pe care „Marşul pentru viaţă” a dorit să-l transmită, A.S.C.O.R. –  Slatina prin intermediul pr. Teodor Tare,  coordonator al A.S.C.O.R. – filiala Slatina, a invitat pe pr. Nicolae Tănase, părintele a peste 400 de copii şi adulţi din Valea Plopului pentru susţinerea conferinţei cu tema „Familia Creştină Azi”.

DSCN2707

             Conferinţa a început la ora 17:00 în amfiteatrul Colegiului Naţional Ion Minulescu din Slatina şi s-a desfăşurat în prezenţa a aproximativ 250 de persoane. Conferinţa s-a bucurat de o mare apreciere din partea celor prezenţi şi a avut o durată de 1:49 de minute.

DSCN2718

Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.